A napokban nyithat a mezőtúri strandfürdő

Megosztás

Folynak a karbantartási munkálatok, a héten nyithat a Városi Strandfürdő Mezőtúron.

Az Intézményellátó Kft. munkatársai a nyitás előtti utolsó simításokat végzik a strandfürdőben, így tervek szerint a napokban szép, rendezett környezet, valamint a termálvizes medence, a strandmedence és a pancsoló is várja a vendégeket Mezőtúron.

Szűcs Dániel polgármester közölte, fontos önerős fejlesztést sikerült megvalósítani az idei strandszezonra. Megoldott lesz a kültéri termálvizes medence mellett található strandmedence fűtése, így hűvösebb időben és a reggeli órákban is megfelelő hőmérsékletű víz várja majd a strandolókat és az úszni tanuló gyerekeket.

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően a jövőben több nagy horderejű fejlesztést tudnak majd megvalósítani a Városi Strandfürdőben.

Jelenleg a projekt kiviteli terveinek elkészítésén dolgoznak, melyet követően olyan fontos fejlesztések valósulhatnak meg, mint például: kisebb csúszdák és a családi kikapcsolódást segítő játékelemek telepítése, a kinti nagymedence modernizációja, kültéri szauna és dézsafürdő kialakítása , vízgépészeti eszközök és megújuló energiaforrások telepítése.

Az ehhez kapcsolódó kivitelezési munkálatok 2024-ben kezdődhetnek el.

Forrás: Szűcs Dániel Facebook

Kapcsolódó cikkek